torstai 7. maaliskuuta 2013

If you could see me now


Hammaslääkäri. En mä sitä pienenä pelännyt mutta nyt voi kyllä ja paljon! Eilen istuessani suukirurgin odotustilassa mietin ainakin kymmeneen kertaan että jos sittenkin yritän elää näiden viisaudenhampaitten kanssa, eihän niistä ihan kamalasti oo tähänkään mennessä ollut haittaa..vaan muutamaan kertaan ikenet tulehtuneet, entä jos vaan lähen tästä nyt vähin äänin? Hyi kamaluutta, mutta nyt on vasemmalta puolelta ylhäältä ja alhaalta revitty kyseiset paholaiset pois ja kuukauden päästä olis vuorossa toinen puoli. Musta tuntuu että silläkertaa mut tarvii kävelyttää sinne kädestä pitäen koska vapaaehtoisesti en moiseen toimenpiteeseen uudestaan mene. Se on vissi ja varma. Noh, mutta tosiaan siitä johtuu se ettei tässä postauksessa ole yhtäkään naamakuvaa. Hyväksi onnekseni mun naama ei kuitenkaan pahemmin turvonnut ja tänään näytän jo aivan normaalilta! Toinen syy naamakuvan puuttumiseen on viikon kestänyt flunssa. JEP taas ollaan oltu kipeenä! En ymmärrä, liikun säännöllisesti, syön vitamiineja ja monipuolisesti ruokaa ja silti kaikki maholliset pöpöt iskee toisensa perään. Mitäs tää tällänen oikein on häh häh? Toivottavasti tästä pääsisin taas jaloilleni ja ulos lenkille viikonlopun aikana.

 Sitten voisinkin valituksen lomassa selittää teille mitä meikäläinen teki loppulomansa ja tän viikon alkupuolen! Hmm, tiistaina käväsin kuntotunnilla ja illalla vielä lenkillä, keskiviikkona tulin tänne iskälle loppulomaksi. Torstaina isovanhemmat päätti viedä mut ja siskon ideaparkkiin! Allaolevat ostokset siis joko Turusta tai ideaparkista. Torstai iltapäivästä alko jo tuntumaan vähän nuutuneelta ja nuhaiselta mutta perjantaina se sitten iski kunnolla ja meikäläinen oli petipotilaana sen päivää. Lauantaikin meni lepäillessä ja leipoessa synttärikakkua Tonille joka täytti 18! Kun kakku valmistu ja lahja oli pakattu suuntasin siis juhlimaan Tonia. Ilta kulu tosi nopeesti ja oli ihan huippua vaikka buranan voimalla pystyssä pysyinkin. Sunnuntaina oli vuorossa päikkärit, läksyjä ja illalla vielä mahtava pihvi illallinen poikaystävän perhen kanssa. Maanantai aamu alkoi keilailulla ja normaalilla koulupäivällä ja samalla rutiinilla kului myös tiistai. Ja niin no, eillinen meni toipuessa aamupäivän traagisista tapahtumista jääpussin ja buranan kera. Huomenna taas koulunpenkille!

Ihanan aurinkoista torstaita teille ja hyvää viikonlopun odotusta, ootte ihania<3

 farkkupaita n.20e H&M ja farkkuliivi Carlings n.50e
 leggarit GT n.25e
huppari Cubus n.25e
musta ohut neulepaita 10e ja urheilutoppi 5e GT aleista

p.s. ah The Script!

2 kommenttia:

  1. siis viisaudenhampaiden poisto on kans kauheinta mitä tiedän :D itekkin itkin siel koko toimenpiteen ajan kun pikkulikka.. oikeesti niin pelottavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä! Huusin puudutuksen laitossa kovaan ääneen ja pala kurkussa lähin äkkiä pois sieltä heti kun pääsin:D Ihan kamalaa..

      Poista