keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

feet on the driveway

Heissan! Tän postauksen tekeminen venykin tällein vähäsen näemmä kun en aikasemmin saanu tätä aikaseks..Mutta kuvat on viikonlopulta ja sitten niistä reissun ostoksista. Lauantaina vietettiin siis tyttöjen kanssa Nooran synttäreitä ja käytiin Rossossa syömässä. Oltiin pyörillä liikkeellä (ite urhailijana istuin tarakalla...) ja oli kyllä ihan mielenkiintonen kotimatka Pinjan tarakalla kun se ei moneen vuoteen ollu kyytsänny ketään..:--D No muutaman ojan jälkeen päästiin kyllä ihan ehjinä kotiin!
Ja sitten näitä ostoksia etelästä:
kengät 29e
rasva n.8e
paidan hintaa en muista, oisko ollu joku abou 10e? harmaa tunika 12e ja mekko n.15e
lyhyt neule 29e, shortsipuku 25e ja ripsari 18e
kahet bikinit! vasemmanpuoleiset 12e ja noi toiset 7e

 Sunnuntai mulla meni rippijuhlissa kokonaan. Ensiks käytiin Kalle serkun juhlissa ja sitten suunnattiin perhetuttujen lapsen Sannin rippijuhliin. Toisinsanoen, söin koko päivän kaikkee hyvää juhlaruokaa! Namnam<3
kaikki serkukset!
Sanni ja pikkusisko
Maanantaina heräilin aamulla kun olin lupautunu mennä koululle auttaan ensvuoden ykkösiä ainevalinnoissa. Ja tietenkin heräsin taas vähän myöhässä ja tajusin etten ainakaan bussiin kerkee enää, joten jouduin lähteen pyörällä! Ja voi että en ees muista millon olisin tollasta pitempää matkaa polkenu ja vielä sellasella kiireellä..voi tuska. Tulipahan ainakin päivän lenkki tehtyä samalla. Eilen käytiin Jenni ja Ida serkkujen kaa leffassa kattomassa se Diktaattori. Siis en muista millon oon nauranu niin paljoo ja saatika sitten leffaa kattoessa?? Oli kyllä meijän mielestä ainakin ihan huippu leffa:--) Sitten ajeltiinkin mäkin kautta meille viettään vielä iltaa ennenkö suunnattiin nukkumaan. Tänään meen taas illalla lapsenvahdiks mutta muuten tän päivän ohjelma on vielä aikas auki. Onneks tänään ei pitäis sataa ainakaa samallailla kun eilen niin vois vaikka lenkillä käyä jos ei muuta keksi. Mutta joo, hyvät loppuviikot kaikille ja vähän myöhästyneet onnittelut vielä kaikille ketkä viikonloppuna pääsi ripille!

2 kommenttia:

  1. Hei, olen lähdössä ens vkolla kans rethymnoniin, ja kaipaisin kipeesti shoppailuvinkkejä! Osaisitko siis suositella parhaimmat vaatekaupat sieltä?:--) onks siellä mitään tunnettuja ketjuvaateliikkeitä? ja muutkin käymisen arvoiset kauppavinkit otetaan vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua kun en muista niitten kauppojen nimiä..Sellasia tunnetumpia ketjuvaateliikkeitä en ite bongannut muita kun tally weijlin jota ei kyllä Suomessa oo mutta sieltä löytyy kaikkia kivoja ja värikkäitä vaatteita ja se oli siinä "pääkadulla" tai kauppakadulla, miks sitä nyt kutsutaankaan:) Hmm..no varsinkin vanhasta kaupungista löytyy tosi kivoja kauppoja joten siellä kannattaa kyllä käydä. Jos kävelet rantakatua pitkin kohti sitä linnotusta tai vanhaa kaupunkia niin siinä oli enemmän sellasia matkamuistomyymälöitä mutta myös muunmuassa ihana bikinikauppa! Tän enempää en ehkä kyllä osaa neuvoo:D Toivottavasti näistä vinkeistä on ees jonkinnäköstä apua:)

      Poista