lauantai 16. kesäkuuta 2012

Rethymnon

Moikka! Eilen tulin siis kotiin sieltä Kreetalta ja varotan tässä vaiheessa että tää postaus on pisin tähän mennessä ja tääääynnä kuvia:--D Oon eillisen illan ja tän aamupäivän tässä epätoivosesti käyny about 2000 kuvaa läpi ja muokannu parhaat..Mutta siis reissu meni ihan hyvin lukuunottamatta auringonpistosta jonka sain heti ekana päivänä ja makasin sitten kuumeessa yhen päivän..niin mun tuuria!? Loppuviikko meni ilman suurempia ongelmia eikä ainakaa kylmä päässy tuleen ku lämpötila oli joka päivä siellä kolmenkymmenen paikkeilla vähintään!
 Toi viikko meni ihan hullun nopeesti..miksei kouluviikot kulu tota vauhtia ikinä? Kerettiin me kuitenki kaikennäköstä tekeen. Käytiin sellasella linnotuksella, vanhassa kaupungissa, shoppailemassa, markkinoilla, meressä uimassa, oltiin kreikkalaisessa illassa ja ennen kaikkee makoiltiin auringossa! Oon tosi huono ruskettuun enkä tälläkään kertaa kauheen ruskeena tullu kotiin mutta sentään en palanu (..kauheesti). Kreikkalaista salaattia söin kiintiön täyteen ja oli muutenki nii hyvää ruokaa että ai ettien että. Rahaa kulu kanssa ihan kiitettävästi ja ostoksista teen sitten vähän myöhemmin erillisen postauksen. Kaikesta hauskasta huolimatta on ehkä parasta kun pääsee omaan sänkyyn nukkuun ja syömään suomalaista ruokaa. Voisin seuraavaks tästä repii itteni lenkille ja illemmalla mennäänki sitten ravintolaan viettään Nooran synttäreitä tyttöporukalla.
 Hyvät lomanjatkot kaikille<3




Seuraavaks sitten kuvia sieltä kreikkalaisesta illasta joka järjestettiin meijän hotellilla. Siellä oli paaaljon kaikkia hyviä kreikkalaisia ruokia, huikee live bändi ja sitten myöhemmin mm. napatanssija ja jotain kansantansseja. Myös yleisö pääs halutessaan osallistuun tansseihin ja tottakaihan mä sinne lähin sitten muitten mukana ja jossain vaiheessa iltaa löysin itteni pöydältä tanssimasta...hmm.
kreikkalaisten käsitys live bändistä:--D
toi juttu mun vieressä on siis hain pyrstö!

4 kommenttia:

  1. tosi ihania kuvia! alko ihan itelläkin tekeen mieli lähtee ulkomaille :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Oon ite lähössä huomenna Rethymnoniin ((:

    VastaaPoista