perjantai 9. marraskuuta 2012

ne kolme pientä sanaa

Moikka! Taas sitä ollaan perjantaissa. Eiks semmonen vasta ollu? Loskaa, väsymystä ja päänsärkyä on mahtunu viimepäiviin enemmän kun olis ehkä tarvinnu ja eilen koin kamalimman koulupäivän miesmuistiin kun istuin pulpetin ääressä ensiks kahdeksasta varttia vaille neljään, jonka jälkeen kulutin penkkiä vielä hieman ja taistelin psykologian kokeen kanssa. Joo ei ehkä kuulosta vielä ihan kauheen kamalalta mutta voitte kuvitella kuinka paljon tää tyttö tätä monsteripäivää edeltävänä yönä nukku..jep, ei kauheen montaa tuntia. Hengissä kuitenkin selvittiin ja koepaperille toivottavasti jäi myös muutama oikein mennyt lause. Tänään oli mahtavaa herätä siihen että aurinko paisto ikkunasta sisään ja pakkasta oli just sopivasti niin, että näytti kun koko maailma olis koristeltu kimalteella, ah<3 Tunteja mulla oli poikkeuksellisesti tänään päätähuimaavat yks ja senkin istuin kokouksessa suunnittelemassa kaikkee kivaa. Ei siis yhtään hullumpi päivä ja oon ollu ilosempi tänään kun aikoihin. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppua jolle ei taida olla mitään sen paremmin suunniteltua. Ihanaa viikonloppua murut!

Tässä tän päivän asua ja latistuneita kiharoita. Marimekon raitapaita jonka ostin eräältä kivalta tytsyltä kahella eurolla tasan viikko sitten, love it<3 Farkut H&M, takki only, kengät k-kenkä

p.s. varasin ens tiistaille kampaajan kun rupesin yks aamu kauhistelemaan tota mun juurikasvua..joten nyt siis tarttisin hiukan ideoita. Ite aattelin että jos tolla blondien raitojen linjalla ehkä jatkaisin, mitä ootte mieltä?

p.p.s. Enää kymmenen päivää aikaa lähetellä kysymyspostaukseen kyssäreitä!

2 kommenttia: