perjantai 31. elokuuta 2012

you can walk straight thru hell with a smile

Heippa! No mä sitten tulin kun tulinkin kipeeks niinkun viime postauksessa vähän pelkäsin..Maanantaina oli jo vähän heikko olo mutta pakko oli kouluun mennä kun piti äikän esitelmä päästä pitään ryhmän kanssa ettei sitten myöhemmin tartte yksin siellä luokan edessä sönkätä (voi kyllä, en ole koulu esitelmien ystävä) ja tietysti piti pysyä tolpilla myös siitä syystä että illalla oli tän syksyn eka rokkimuksu kerta! Paljon oli taas tullu uusia ryhmään, mahtavaa:--) Ainiin ja siis niille ketkä ei tällä hetkellä tiiä yhtään mistä höpötän, valmennetaan Pinjan ja Nooran kanssa sellasta rokkimuksu-ryhmää joka on 5-7 vuotiaille ja siellä leikitään kaikennäköstä ja tutustutaan vähän tanssimiseen ja musiikin tahtiin liikkumiseen. Sitten tulikin tiistai ja keskiviikko jotka meni kokonaisuudessaan sängyn pohjalla..Rakastan ruokaa joten koko nuhataudin pahin puoli oli kun menetin maku- ja hajuaistin kokonaan pariks päiväks! Painajaista..Torstaina päätin sitten raahautua takasin kouluun joka ei sitten loppujen lopuks tuntunu kauheen fiksulta idealta mutta tänään oli jo ihan hyvä olo. Siis voiko olla todellista että koulua on kulunu kohta jo kuukausi?? Okei kolme viikkoo mutta pyöristettynä...Anyway, oon edelleen yhtä pihalla kun ekalla viikolla! Mutta ehkä tää tästä kun on nyt tää pakollinen syysflunssa koluttu läpi eikä toivottavasti tuu enää nyt vähään aikaan kauheesti poissaoloja. Viikonlopulle ei oo mitään kauheen erikoista suunniteltuna, jos saisin vaikka läksyjä tehtyä ja taltutettua tän taudin kokonaan. Kuviakaan ei nyt kauheesti oo tullu räpsittyä tässä kunnossa mutta keräilin teille muutaman kuvan viimeviikoltakin ja väleissä muutama ehdoton syysbiisi.
p.s. kiitos sille anonyymille kuka tuli kertoon postaus toiveensa, toteutan mahollisimman pian! Ja lisää vaan postaus ideoita kiitos:--)




Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille<3

12 kommenttia:

  1. tykkään blogistas hurrrjan paljon! oot tosi kaunis myös :)
    ps. olis kiva saada sulta joku syvällinen postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos hurrrjasti!:) Hmm minkälainen syvällinen?

      Poista
  2. hyvä musiikkimaku sulla ainakin, your song ehkä viime vuosituhannen paras herkkisbiisi ! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mut hyvät biisit ei vanhene koskaan, eiks se niin mee? xd

      Poista
  3. kiitos kun linkitit sun blogin mun tollaseen linkitä blogi postaukseen! olit yks mun lemppareista, pakko jäädä seurailemaan:)

    VastaaPoista
  4. Oi vitsi ootpa tosi kaunis ! ihana blogi ja tosi nätti ulkoasu, pakko jäädä lukijaksi (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja kiitos:) Ihana saada uusia lukijoita!

      Poista
  5. niin ihanasti sulla hiukset tässä <3 en kestäääää

    VastaaPoista