tiistai 16. lokakuuta 2012

by phone

Heissan! Aika taas juoksee kauheeta vauhtia ja en oo kerenny tänne teille tulla höpötteleen taas vähään aikaan mitään. Sain sen uuden puhelimen hankittua keskiviikkona vihdoin! Musta Samsung Galaxy S2 lähti mun mukaan ja nyt sitten kuluu taas hetken aikaa ennenkö opin kunnolla käyttään niin modernia kapulaa. Instagram täyty tietty ihan ensiks ladata että niille kellä sellanen on niin löydätte mut sieltä nimimerkillä mardiis. Mietin että voisin vaikka alkaa tekeen teille aina kerran viikkoon tälläsen kollaasin puhelimen kuvista kun ei sitä kameraa tuu kauheesti kanniskeltua mukana, mitä mieltä ootte?:--)

Vasemmalta oikeelle luettuna vähän inffoa kuvista!
1. ihana syysaurinko<3 
2. Torstaina menin koulun jälkeen taas vahtimaan serkkuja. 
3. Viaton Lotta 
4. Pinja ja mie ja loman ekat minuutit! 
5. Perjantaina oli koulun Lycee juhla ja kuvassa siis koulun logo 
6. Perjantaina tulin koulusta kotiin ja Lotta oli tehny pienen yllätyksen.. 
7 ja 8. Vietettiin Tonin kanssa perjantaina leffailtaa 
9. Perjantain asu: Pitsipaita vila, bleiseri valtterista. 
10. perjantailta 
11. Joku ilta tässä rupesin taas hetken tauon jälkeen kuunteleen Michael Bubléta, ah<3 12, 13 ja 14. Lauantai illalta jonka vietin tuttavaperheen isän 50v juhlissa. 
15. Lemppari koru tällähetkellä! 
16. Oltiin Pinjan kanssa sunnuntaina kattomassa uusin step up! Ihan mahtava leffa ja voi sitä tanssin himon määrää sen näkemisen jälkeen..en vaan kauheesti pitäny siitä naispääosan näyttelijästä. 
17. Sunnuntaina iltapäivästä käytiin kavereitten kanssa kahvilla. 
18. Maanantain iltapäivä kulu muutaman kaverin hiuksia laittaen juhlia varten.

Huhhuh tulipa paljon selitystä. Tää päivä taitaa kulua rauhallisesti kotona kun oon jostain poiminu jonkun inhottavan mahapöpön..Tunnollinen oppilas sairastaa lomilla, eiks se niin mene? Kaikille niille kellä tällä viikolla on loma niin mahtavaa lomaa ja kaikille muille tsemppiä kouluviikkoon tai töihin, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti