sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Again


Moikka! Ja heti alkuun anteeks tästä pienestä postaustauosta joka tässä nyt on ollu mutta uskokaa tai älkää oon taas ollu kipeenä...tiistaina illalla nousi kuume ja sitä sitten jatku perjantaihin asti kamalan mahakivun kanssa. Päivystyksessäkin käväsin mutta sieltä mulle lykättiin vaan närästyslääkkeitä mukaan ilman sen ihmeellisempiä verikokeita tai mitään. Käväsin vielä samalla sitten äitin työpaikalla jossa sitten katottiin ihan piruuttaan vaan mun tulehdusarvot jotka olikin sitten 50..että ihan närästystä vaan? No joo mutta siis nyt alkaa olla jo ihan hyvä olo että jos tästä vaikka huomenna pääsis taas kouluun ja ihmisten ilmoille kun alkaa ihan väkisin seinät kaatuun päälle täälä kotona.


Eilen eli siis lauantaina olin aamupäivän vahtimassa serkkuja ja iltapäivällä ryntäsin sitten tanssikisoihin sisäänheittäjän hommiin. Kisat suju tosi nopeesti enkä kauheesti kyllä kerenny seuraileen tansseja. Mutta taas kerran sen verran että kerkes tuleen ikävä sinne lavalle..saa nähä jos sinne taas päästäis tässä jossain välissä tanssahteleen;) Loppuhuipennuksena ennen palkintojenjakoa oli aerobic esitys ja voi niitä ilmeitä katsojien kasvoilla kun niillähän ei ollu kehossa tietenkään muuta kun lihasta ja jalka nousi kevyesti kohti kattoa..Hiukkasen tarttee vielä treenailla että pystyy itte samaan?


Tähän loppuun nyt sitten vielä kuvat mekoista jotka tilasin Nelly.comista jo jonkin aikaa sitten ja viimeviikolla sain ne käsiini. Hyvän kokosia oli onneks kumpikin, nyt sitten vaan ootteleen jonkinnäkösiä pardeja että pääsis pitään näitä. Vasemmanpuoleinen 20.95e ja oikeenpuolimmainen 16.95e.

p.s. Nyt kun oon taas tässä tervehtyny niin pyrin kyllä tsemppaamaan tässä postaamisessa ja toteuttaan mahollisimman pian myös sen toisen toivepostauksen ja taas kerran muistutan että siis niitä postaustoiveita saa tulla kertomaan:--)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sulla! :) Liityn ehdottomasti lukijaks!



    http://escapefromplainjane.blogspot.fi/

    VastaaPoista