tiistai 21. elokuuta 2012

in Germany

Moikka! Hengissä siis ollaan ja selvisin Saksasta kotiin EKSYMÄTTÄ! Uu jea. Oli kyllä ihan mahtava reissu. Torstaina lento lähti kohti Frankfurtia kaheksan jälkeen ja sinne päähän kun pääsin niin piti ensin metsästää jostain junalippu Stuttgartiin...jep, helpommin sanottu kun tehty. Pienen etsinnän jälkeen kuitenkin päädyin oikeelle luukulle ja sain lipun ostettua jonka jälkeen suuntasin Frankfurtin keskustaan vähän kierteleen kauppoja ja syömään. Muita suomalaisia tuli myöhemmällä lennolla iltapäivällä ja matkustettiin samalla junalla Stuttgartiin. Illalla käytiin syömässä ja ettimässä kisaajille evästä perjantain kisoja varten.

Perjantai meni pääosin kisapaikalla junnuja kannustaessa. Kisapaikka oli sama kun edellisinäkin vuosina kun itekkin vielä olin kisaamassa ja voi sitä hinkua päästä sinne lavalle taas tanssimaan..Oli kuitenkin upeeta päästä kattoon muita tanssijoita ja nähä kavereita muistakin maista pitkästä aikaa. Illalla kävästiin sitten tsekkaamassa Stuttgartin kauppoja ja syömässä taasen.

Lauantaina Suomen junnut lähti kohti kotia ja mä lähin kattomaan aikuisten kisoja ja tietysti kannustamaan suomalaisia. Aikuisten kisapäivä loppu lähempänä puoltayötä ja suunnattiinkin siitä sitten Tuomaksen ja Reetan hotellille viettään loppuiltaa. Koko reissu oli sujunu täysin ongelmitta tähän asti mutta kun pääsin taksilla hotellin oville missä yövyin, tajusin että ovet on lukossa..soitin yökelloo eikä kukaan tullu avaamaan..Ovessa oli lappu jossa luki että juna-aseman kautta pääsee sisään, katoin lähimpiä aseman ovia..lukossa. Hmm, kello oli puoli kolme yöllä ja mä en pääse hotelliin sisään? Onneks satuin sitten kysymään eräältä mieheltä vähän apua ja se neuvo mulle auki olevat aseman ovet ja pääsin sitten lopulta omaan hotellihuoneeseen nukkumaan! Huhhuh:--D Sunnuntaina ennen lähtöä oleskeltiin vielä hetki Tuomaksen ja Reetan hotellilla aurinkoa ottaen kattoterassilla. Ah<3 Kotimatka suju mutkitta ja nyt tarttis vaan jostain repiä aikaa että sais nukuttua nää univelat pois..Mutta siis kaikinpuolin ihana reissu vaikka yksin lähteminen aluks vähän pelottikin. Nyt sitten vaan tekeen kerääntyneitä rästiläksyjä..

aamupalalla
toppi pinkie 7e, jakkutakki n.30e pinkie, raitapaita NewYorker n.7e, höntsät NewYorker n.17e, kengät 14e
rukousnauha n.7e
Hyvää tiistaita<3

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada postaus sulle tärkeimmistä asioista :) ei siis ihmisistä vaan esim esineistä tai muista asioista jotka on sulle tosi tärkeitä :)

    VastaaPoista